Cases

Zignifikant kan hjælpe alle virksomheder - uanset type, branche eller størrelse. Vi kan håndtere både simple og mere komplekse bogholderi- og regnskabsopgaver. Her kan du se et udvalg af de virksomheder, der har valgt at bruge Zignifikant som deres partner.

Hungry

Hele forløbet med Zignifikant har været en meget tilfredsstillende proces, som gjorde at vi kom på plads med projektet på blot en uges tid.

Læs mere

MOKKAHOUSE

Nøgleordene for vores samarbejde med Zignifikant er tillid, tryghed, sparring, seriøsitet, rådgivning, fleksibilitet og innovation - og vi kan derfor anbefale dem uden forbehold.

Læs mere

Café Blågårds Apotek Aps

Vi er meget glade for vores samarbejde med Zignifikant. Vi samarbejder altid med en den samme bogholder, og det er noget, som vi sætter stor pris på. Han kender vores forretning - derfor er der ikke spildtid.

Læs mere

3dbyggeri Danmark ApS

Vi værdsætter en samarbejdspartner, som sørger for, at tingene generelt bare spiller. Dertil kan vi altid rådføre hos vores tilknyttede bogholdere, uden at skulle bekymre os om en kæmperegning. På den måde har vi fået en værdifuld samarbejdspartner i Zignifikant.

Læs mere

Holmris Online A/S

Zignifikant er forudseende og kommer med forslag til optimering, og vender altid hurtigt og præcist tilbage på spørgsmål. De følger op, hvis vi selv glemmer noget, og tager ansvar, som var de en integreret del af virksomheden.

Læs mere

Postevand

Vi er virkelig glade for samarbejdet med Zignifikant, som har hjulpet os med at automatisere vores ordreflow. Automatiseringen kommer til at spare os for en masse månedlige timer, samt risikoen for manuelle fejl. Dette har en stor betydning for os.

Læs mere

Gubbies

Hos Gubbies har Zignifikant hjulpet med, at outsource forskellige dele af deres bogholderi. Det har givet dem overskud til, at have fokus på andre dele i deres forretning.

Læs mere

Smartweb

Zignifikant udfører opgaverne professionelt og omkostningseffektivt. Vi føler, at de er engagerede i opgaverne og foreslår på egen hånd forbedringer.

Læs mere

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.