Bogføring til ejendomsmæglere

Med bogføring hos Zignifikant frigør du ressourcer og kan være sikker på, at du altid har et retvisende billede af økonomien i din ejendomsmæglerbutik. Det gør det nemmere at vækste forretningen på et sikkert grundlag.

Du vil sikkert hellere fremvise boliger end bogføre gamle bilag

Men uden et retvisende overblik over økonomien, er det svært
at drive og udvikle din ejendomsmæglerforretning.

branchens stærkeste specialister

Vi klarer bogføringen, mens du fremviser og sælger huse

Med bogføring hos Zignifikant, ved du, at:

Alting er bogført korrekt

– fordi vi kender ejendomsmæglerbranchen indgående

Vi er selvkørende fra dag 1

– og spotter tit udfordringer, som du aldrig selv havde opdaget

Du får et bedre overblik

– over økonomien, og kan træffe bedre økonomiske beslutninger

Hverdagen spænder tit ben for det økonomiske overblik

Uanset om du kun har en enkelt eller flere butikker – eller måske er en hel ejendomsmæglerkæde

Bogføringen bliver tit endnu en opgave…

Hverdagen i en ejendomsmæglerforretning skaber en masse forskelligartede bilag, som skal bogføres.

Derfor kræver det et indgående kendskab til ejendomsmæglerbranchen, at kunne bogføre de enkelte transaktioner korrekt.

Det gør det svært at finde en bogholder – hvad enten det er en fastansat eller ekstern – som kan tage over fra dag 1 uden oplæring. Samtidig kan sæson- og pludselige udsving i markedet gøre det svært at retfærdiggøre en fastansat bogholder i selv større ejendomsmæglervirksomheder.

I praksis betyder det oftest, at bogføringen ender som (endnu) en opgave hos en af de ledende medarbejdere i forretningen. Med fare for at blive nedprioriteret til fordel for fremvisninger, vurderinger, skødeskrivning og alle de andre opgaver i hverdagen, som giver penge i kassen.

Med os slipper I for at tænke på bogføringen

Med bogføring hos Zignifikant slipper du helt for at skulle tænke på bogføringen i din ejendomsmæglerforretning.

Fordi dine bilag er digitale, kan vi automatisere alle dine daglige arbejdsgange, så bilagene automatisk finder vej til dit regnskabsprogram – og dermed til os. For med Zignifikant behøver du ikke skifte regnskabsprogram for at lægge bogføringen ud af huset.

Altså slipper du for en træls opgave i hverdagen, og er altid sikker på, at du kan bruge tallene i regnskabsprogrammet til at træffe økonomiske beslutninger på et retvisende grundlag.

Samtidig giver vi dig overblik over økonomien på et månedligt statusmåde. Så på den måde mister du aldrig overblikket over forretningen, selv om du har travlt i butikken.

Testimonial

Hvad siger kunderne

Bliv kunde og få ro i maven som disse:

Kom hurtigt i gang

3 ekstra gode grunde til at lægge bogføringen hos Zignifikant

For eksempel:

Bogføring til fast pris

Hos Zignifikant betaler du en fast pris hver måned for bogføringen

Vi når altid din bogføring

Både når du har rivende travlt, og når der ikke er så meget at lave

Vi kan også rådgive dig

Vi har specialisterne til at rådgive dig ud fra dine regnskabstal

En-mand-forklarer-noget-ved-et-bord
250
Digitaliseringsprojekter igennem årene

Digital bogføring som passer til dig

Vælger du bogføring hos Zignifikant, får du det præcist, som det passer bedst til din forretning. Det gør hverdagen lettere, sikrer dig det rigtige overblik over økonomien, og gør det muligt at træffe økonomiske beslutninger på et mere sikkert grundlag.

Med os bliver du ikke låst fast

Hos Zignifikant har vi arbejdet med digital bogføring og automatisering af bogføringsprocesser siden 2005. Derfor kan du være rimelig sikker på, at uanset hvilke særlige udfordringer og ønsker, du har til bogføringen i din ejendomsmæglerforretning, har vi løst det før.

Samtidig har vi specialiseret os i at udnytte og integrere de mange forskellige digitale tjenester, der allerede findes inden for bogføring.
Det betyder, at du oftest vil kunne fortsætte med at bruge de tjenester, du måske allerede benytter i dag – inkl. dit bogføringsprogram – når du vælger at få bogført hos Zignifikant. Samt oftest også kan få optimeret og finpudset det system, du har sat op i dag, så det kræver endnu mindre af din tid.

Samtidig betyder vores store kendskab til markedet, at vi kan rådgive dig om et bedre valg, hvis du har brug for nogle mere avancerede funktioner. Eller overvejer at skifte til en billigere løsning.

Så hos os bliver du ikke fanget i et stort, kompliceret setup, som sætter begrænsninger og låser dig fast i den måde, du kører økonomien på i din ejendomsmægler-forretning. Eller gør det umuligt at skifte til en anden bogføringsparter, uden at skulle skifte altid ud.

Du ved altid, hvad det koster

Vælger du bogføring hos Zignifikant, ved du altid, hvad det koster. For vi sælger bogføring på abonnement på nøjagtig samme måde, som hvis det var en tjeneste i skyen.

Altså betaler du et fast beløb hver måned, uanset hvor mange timer vi har brugt på din bogføring i den pågældende måned.

Prisen på abonnementet regner vi ud på baggrund af, hvilke behov du har, og hvor mange bilag du forventer, der skal bogføres hen over året.

Vi kan også rådgive dig om din økonomi

For udover at sørge for korrekt bogføring af alle dine bilag i hverdagen, har vi også de økonomiske eksperter ansat, som kan rådgive dig omkring din økonomi som en fast del af det månedlige abonnement.

Således kan du leje en CFO eller controller, så du kan få tjekket op på økonomien hver måned, og få den rigtige rådgivning i forbindelse med vigtige økonomiske beslutninger.

Som en fast del af vores ydelse, kan vi også gennemgå regnskabet med dig hver måned. Det giver dig det nødvendige overblik over økonomien i din ejendomsmæglerforretning, som den ser ud netop nu. Og som den forventes at udvikle sig i den kommende måned med hensyn til både cashflow og så videre.

Derudover får du også nogle gode råd til, hvad du skal være opmærksom på i den kommende tid, baseret på de udfordringer, vi har spottet i bogføringen og den seneste udvikling i regnskabet.

Med Zignifikant er du altid på forkant

Så med bogføring hos Zignifikant er du altid på omgangshøjde med den økonomiske udvikling i din forretning, og på forkant med både økonomien, afregning af moms, skatter og andre afgifter, samt de potentielle udfordringer, som du måske ikke selv havde opdaget, før de gav problemer

Klik på knappen her nedenfor, så vi kan få set på, hvordan vi kan hjælpe dig både til mere tid i hverdagen, og et bedre overblik over økonomien i din ejendomsmæglerforretning.

Kontakt Zignifikant

Hør mere om, hvad Zignifikant kan tilbyde dig