Aldrig mere bogføring i dit elektrikerfirma

Lægger du bogføringen over til Zignifikant, får du mere tid til at rode i dåsen. Samtidig får du lettere ved at leve op til de nye, digitale bogføringsregler.

Undgå, at økonomien mister jordforbindelsen

Er der ikke styr på bogføringen, kortslutter du nemt din forretning.
optimer din hverdag

Sæt strøm til bogføringen, og stop flere penge i tegnedrengen

Når du lader Zignifikant klare bogføringen, får du:
Digitaliseret administrationen

Slip for forsvundne papirbilag, og lev nemt op til de digitale krav

Langt færre timer på kontoret

Når vi kører bogføringen, får du tid til dine ansatte og kunderne

Lettere ved at vækste firmaet

Træk på vores dygtige økonomi- og digitaliseringseksperter

Papir? Det bruger vi kun på toilettet!
Når bogføringen kører digitalt, er der kun et sted, du har brug for papir. Samtidig får du mere frihed i hverdagen og en mere strømlinet forretning.
Det værste ved at være selvstændig

Hvad er det værste ved at være selvstændig?

Spørger du en lønmodtager, svarer de: ”Usikkerheden ved ikke at have en fast indkomst”. Men de ved jo heller ikke bedre.

For alle, som har været selvstændig mere end bare i tankerne, ved jo godt, at det er bogføringen og administrationen, som er det værste. For alt det dér papirnusseri ligger jo milevidt fra det, du laver i hverdagen.

Men sejler bogføringen, er det lidt ligesom at arbejde med strøm på installationerne. Du ved ikke, hvornår det hele kortslutter, og du ligger med snuden i vejret og ærgrer dig over, at du ikke tog dig tid til at slukke for strømmen.

Derfor er bogføringen en sur pligt, der bare er nødt til at være styr på.

Lad os sætte strøm til din bogføring

Ville det ikke være fedt, hvis du slap for at skulle holde styr på papirbilag og huske alverdens deadlines for lønindberetning, momsafslutning og alt det der?

Samt kunne leve op til de nye lovkrav om digital opbevaring af bilag og automatiserede, digitale arbejdsprocesser i bogholderiet. Helt uden at skulle bruge tid og kræfter på det?

Det kan blive virkelighed, hvis du lader os tage over på bogføringen og lader os digitalisere og automatisere alle dine administrative arbejdsgange.

Så finder bilag og andre informationer automatisk vej til bogholderen. Så kan du køre dit firma fra en app på din mobiltelefon.

For vi klarer resten. Det giver dig mere tid til at være elektriker og få forretningen til at vokse.

Testimonial

Hvad siger kunderne

Bliv kunde og få ro i maven som disse:

Kom i gang med det samme
Gør bogføringen lige så let som at tænde for lyset

– eller næsten. Det er nemlig ganske nemt at komme i gang:

Få et digitalt bogføringstjek

Find ud af, hvor meget tid du kan spare, og hvor lidt det koster

Vi digitaliserer bogholderiet

Vi sætter alt op, så du slipper for kedelig administration

Du får mere tid i hverdagen

Bliv mere synlig i forretningen, og land flere kunder til firmaet

Kvindlig-kollega-i-blaa-bluse-sidder-ved-computer
175+
digitale bogføringstjek
Du får ikke lov til at bruge os, hvis vi ikke giver dig flere penge

Hos Zignifikant er vi lidt anderledes. For vi tager dig kun ind som ny kunde, hvis vi på forhånd kan se, at vi kan spare dig for mere
– og oftest meget mere – end du skal betale os.

Slip for spænding om regningen

Hos Zignifikant ved du altid præcist, hvad det koster at bruge os.

For du betaler et fast beløb hver måned, for at vi kører dit bogholderi. Prisen beregner vi ud fra, hvor mange bilag du skal have bogført på et år. Samt mængden af andre administrative opgaver.

Samtidig tager vi dig ikke ind som kunde, hvis vi på forhånd kan regne ud, at du ikke kan tjene det ind, som vi kommer til at koste dig.

Det har dog ikke betydet, at vi nogensinde har sagt nej til et elektrikerfirma. For vi sparer dig ikke kun penge. Du kan ligefrem tjene flere penge på at få digitaliseret bogføringen. Og får mere tid.

Det giver udbytte at digitalisere bogføringen
Med digital bogføring bliver mange af de processer automatiseret, som du nemt glemmer i hverdagen. F.eks. at få fulgt op på om kunderne betaler til tiden. Eller sætte dine egne regninger til betaling, så du overholder betalingsfristen. Du kan også hele tiden følge med i, hvor meget du køber hos grossisterne. Og vokser indkøbene, kan du oftest forhandle dig til bedre priser. Endelig kan du bruge den ekstra tid til at være mere tilstede hos medarbejderne. Og til at pleje kunderne. Det er med til at forbedre både effektiviteten og omsætningen i dit elektrikerfirma.

Regnskab er det eneste, vi ikke kan hjælpe dig med

Hos Ziginifikant kan vi digitalisere og automatisere dit bogholderi og din administration. Og overtage bogføringen i hverdagen. Samt rådgive og sparre omkring administration og økonomi. Det eneste vi ikke kan, er at revidere dit regnskab. Til gengæld sørger den digitale bogføring og vores dygtige bogholdere for, at revisorregningen bliver meget lavere.

Kontakt Zignifikant

Hør mere om, hvad Zignifikant kan gøre for dig