Hos Gubbies har Zignifikant hjulpet med, at outsource forskellige dele af deres bogholderi. Det har givet dem overskud til, at have fokus på andre dele i deres forretning.

Hvem

Steffen Woetmann stiftede i 2009 Gubbies, som er én af Danmarks største forhandlere af klatreudstyr til erhverv og private. De har en nørdet ekspertise som virkelig gør en forskel, uanset om I skal bruge udstyr til klatreture i Norge, eller bygge en klatrevæg i en sportshal.

Udfordringen

Før Gubbies fik outsourcet deres bogholderi til os, håndterede de det internt. Her var det særlig en udfordring for dem, at bevare overblikket, samt at bruge regnskabet som en aktiv del af deres forretningsstrategi. Denne proces har Steffen beskrevet som besværlig og tidskrævende.

Løsningen

Gubbies har outsourcet driften af deres bogholderi hos os. Konkret håndterer vi således bl.a. løbende: betalinger, afstemning, rykkerstyring, moms (i Danmark og Norge) og ajourføring i deres bogføring. Steffen fortæller at “Jesper fra Zignifikant løser alle vores udfordringer i bogholderiet - det giver en stor ro og tilfredsstillelse “.

- Steffen Woetmann ejer og stifter af Gubbies

0 / 8Gubbies