Magento og Warehouze i forening

Udgivet: 2020-01-31

Jens arbejder i øjeblikket med en koncern som består af to underselskaber, som har hver sin e-conomic aftale og Magento-webshop, men ét samlet varelager. Hvordan det foregår, gennemgår vi punktvis i denne blogpost.

Magento og Warehouze i en smart forening


Jens arbejder i øjeblikket med en koncern som består af to underselskaber, som har hver sin e-conomic aftale og Magento-webshop, men ét samlet varelager. Hvordan det foregår, gennemgår vi punktvis i denne blogpost. Førhen brugte vores bogholdere manuelt to hele dage på at justere salg, lager, varekøb og mellemlagring, således at disse elementer blev ajourført. Denne omfattende proces har vi i dag fået automatiseret med bogholderrobotter.


1) Et grundlæggende element i vores automatiseringsproces er den smarte standard integrationen fra TRIC Solutions. Integrationen samler trådene mellem vores fælles webshop og e-conomic, så begge selskabers salg og vareforbrug registreres selvvirkende.


2) Derefter har vi ladet koncernen få automatiseret indkøbsstyring medWarehouze, hvor den fælles lagerbeholdning også kontrolleres. Også her har vi opsat en standard integration til e-conomic, så det samlede vareforbrug og lagerreservationer i begge selskaber, registreres i en fælles Warehouze-konto.


3) Et centralt element i denne case er integrationen mellem Warehouze og Magento, som sikrer at opdaterede lagertal vises på webshoppen. Flere af vores kunder har udtrykt begejstring ved netop dette trick, som gør det nemmere at drive virksomhed med en lagerbeholdning.


4) I Officebot har bygget to vi individuelle robotter til hver 10.000 kr. Den ene flytter automatisk salg mellem to selskaber, den anden opdaterer bogføringen af en fælles mellemregning. Det sker ved, at det ene selskab køber varer af det andet. Se illustrationen nedenfor.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak