Mindre virksomhed i vækst

Vi vil gerne reducere og optimere jeres omkostninger til bogholderi, regnskab og lønadministration.

Samarbejd med os

I et samarbejde med os er I sikre på, at driften af jeres bogholderi er optimeret og automatiseret mest muligt samt drift- og leveringssikkert. I skal ikke bruge tid på opgave eller ressourcestyring, og vi er sikre på at vi er mere omkostningseffektiv end andre alternativer, som eksempelvis en intern ressource hos jer. Er vi ikke den mest optimale service for jer - så vil vi anbefale jer en anden løsning. Vi har en målsætning om, at vi har værdiskabende og bæredygtige samarbejde for alle parter.

Økonomiafdelingens forlængede arm

Vi håndterer bogholderiet fast for virksomheder med cirka 80-100 medarbejdere. Hos nogle virksomheder står vi for alt i bogholderiet, som forlænget arm for virksomhedens CFO. I andre virksomheder varetager vi kun enkelte opgaver i virksomhedens administration og økonomistyring. Herunder controlling, lønadministration eller delopgaver i bogholderiet.

Ikke mængden men indstilling

Vi vil være jeres samarbejdspartner uanset hvilken branche i tilhører, hvor mange medarbejdere i beskæftiger eller hvor mange finansielle transaktioner I har. Uanset hvad, tror vi på, at det vil være en god forretning for jer, at outsource jeres bogholderi til os. Eksempelvis kan I hyre vores konsulenter til optimering og automatisering, eller leje bogholderrobotter hos vores softwareteam. Alt der kræves af jer som virksomhed, er, at I har et digitalt "mindset" og er omstillingsparate. Så tilgodeser vi jeres andre ønsker og behov. Sådan får vi det bedste samarbejde.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.