Pleo og Mobilepay - når de lavpraktiske idéer viser sig at være geniale

Udgivet: 2020-03-27

Lær hvordan du betaler og håndterer kviteringer med Pleo og Mobilepay kombineret. Også hvis en medarbejder får lagt ud, med for en betaling med sit private kort.

PLEO og Mobilepay er en genial kombination til medarbejderudlæg

Hos Zignifikant er vi rigtig glade for at benytte Pleo til automatisk bogføring af kvitteringer.

Pleos app har dog den lille ulempe, at man kun kan aflevere bilag betalt med dit Pleo-kort i deres app. Det betyder kvitteringer fra sporadiske medarbejderudlæg eller andre kvitteringer betalt med et andet kort skal afleveres til bogholderiet og bogføres på en anden måde.

Dog findes der en utrolig simpel løsning på dette problem. I kan nemlig bare koble jeres virksomheds Pleo-konto op på en Mobilepay-konto på din telefon. Når en kollega så har foretaget et privat udlæg, så beder du blot kollegaen om at sende et billede af kvitteringen til den ansvarliges telefon. Derefter så overfører du pengene til medarbejderen via Mobilepay samt uploader kvitteringen i din Pleo-app. Så bliver det ikke meget nemmere, at refundere private sporadiske medarbejderudlæg. Og din bogholder slipper for mere end et system til bogføring af kvitteringer.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak