Robotics

Vi er bogholdere, der laver softwarerobotter til automatisering af manuelle og ensartede arbejdsgange i virksomheders bogholderi. Vores ekspertise på området gør, at vi er førende indenfor udvikling og brug af robotics, til bogholderiet i små og mellemstore virksomheder i Danmark.

Bygget til rutineopgaver

Bogholderrobotter er bygget til at håndtere jeres manuelle rutineopgaver. Fordelene ved teknologien er mange, og enhver regnskabsansvarlig må ønske sig en regnskabsassistent som aldrig er syg samt altid løser sine opgaver præcist og til tiden, uanset mængde.

Billigt at komme i gang

Prisen på automatisk opgaveløsning i jeres bogholderi starter fra kun 99 kr. ex. moms pr. måned, hvis I bruger regnskabssystemet e-conomic. Bogholderrobotter kan automatisere manuelle opgaver i jeres bogholderi og øvrige administration.

e-conomic robotter på abonnement

Vores softwareteam består af programmører og projektledere, som har specialiseret sig i udviklingen af skræddersyede tillægssystemer til e-conomic. De er eksperter i integration mellem e-conomic og andre systemer vha. bogholderrobotter og har stor erfaring på området. Læs mere på officebot.dk.

RPA

Vi benytter os af den banebrydende teknologi Robotic Process Automation (RPA), som er softwarerobotter, der bruges til forskellige kontrolopgaver. Konkret kan RPA læse og transformere data, for herefter at overføre denne til et andet it-system.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.