Startup guide

En nem opskrift på fuld automatisk bogholderi til startup- og helt små virksomheder

1) Bogfør dit regnskab i systemet e-conomic.

2) Send udelukkende jeres egne fakturaer til jeres kunder, direkte fra e-conomic. Dernæst sendes fakturaerne med et FI-kort, som er den eneste betalingsmulighed i e-conomic. FI-kortet kræver ikke noget ekstra, udover et FI kreditornummer hos Nets og jeres bank.

3) Forbind e-conomic direkte med jeres netbank, via en bankconnect aftale og AutoBank modulet i e-conomic. På den måde overføres alle jeres netbanks transaktioner automatisk ind i e-conomic, hvor de kan afstemmes i regnskabet.

4) Anvend en bestemt bogholderrobot (kundeindbetalingsrobot) som hver dag automatisk bogfører, afstemmer og udligner alle nye indbetalinger fra jeres kunder. Robotten bogfører de indbetalinger, som er importeret fra din netbank i AutoBank-modulet.

5) Benyt en bogholderrobot (rykkerstyringsrobot) som automatisk sender rykkerskrivelser til kunder, som er kommet bagud med betaling. Robotten sender rykkerne til dine kunder direkte fra e-conomic, og orienterer dig hvergang der er sendt en ny rykker til en kunde, såfremt det ønskes.

6) Forbind e-conomic med det gratis inkassosystem fra Likvido, og lad systemet håndtere dine eventuelle inkassosager. Derudover kan Likvido stå for punkt 4 og 5 herover, dog er prisen cirka det dobbelte, sammenlignet med bogholderrobotterne.

7) Forbind e-conomic med systemet Roger, som automatisk betaler og bogfører regninger fra dine leverandører, efter I har godkendt dem i Rogers smartphone app.

8) Forbind e-conomic med systemet Pleo, som bogfører og afstemmer alle jeres kvitteringer fra indkøb med dit Pleo firmabetalingskort. Undlad at have andre firmakort end Pleo - da det ødelægger afstemningen af kvitteringer i jeres bogholderi.

- I kan eventuelt anvende private kreditkort til betaling af småindkøb. Gør I det, så skal I blot forbinde Pleo-kortet til en helt almindelig Mobilepay-konto og refundere udlæggene med Pleo-kortet (læs hvordan her).

Jeres løbende månedlige og samlede omkostninger, til de forskellige leverandører af systemer til automatisk bogføring beskrevet herover, starter fra ca. 600 kr. ex. moms til ca. 800 kr. ex. moms. De erstatter det fulde honorar til din bogholder eller revisor for manuel bogføring.

Når I har taget de automatiserede løsninger i brug, så står der kun tilbage, at bogføringen skal afstemmes løbende og kontrolleres for fejl og mangler.

Hvis I er interesseret i, at spare de løbende omkostning til en revisor bogholder, så kan vi lære jer, at foretage egenkontrol. Men egenkontrolllen behøver man den rette baggrundsviden og en struktureret tilgang.

Vil I gerne have trygheden ved, at fagfolk har kontrolleret bogføringen inden den skal indberettes? - Så kan vi tilbyde ovenstående standardiserede samarbejde til startups og små virksomheder. Priserne for et fast kontrol og afstemningssamarbejde, starter fra 799 kr. ex. moms pr. måned. Prisen inkluderer løbende indberetning af moms samt alt service og support, i relation til din automatiske bogføring.

- Alt opsætning af løsningerne til automatisk bogføring beskrevet i punkt 1 til 8, koster kun 4.999 kr. ex. moms, ved samtidig indgåelse af et fast samarbejde om kontrol og afstemning.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak