Startup/lille virksomhed

Som lille eller nystartet virksomhed, er det helt afgørende at have styr på økonomien. Hos Zignifikant får jeres virksomhed hele pakken. Vi sikrer, at jeres bogholderi fungerer optimalt, og at moms og skat bliver bogført korrekt. Et samarbejde hos os, medfører gnidningsfrie forløb, til en fast lav pris.

Du i gode hænder

Når du opstarter en lille virksomhed eller driver en enkeltmandsvirksomhed, så er økonomien i din virksomhed formodentlig ikke mere kompleks, end at du selv kender den økonomiske status løbende - også selvom regnskabet ikke er bogført endnu. Bogføringen af regnskabet er muligvis ikke jeres spidskompetence eller en opgave, som I er trygge ved at stå for på egen hånd - for tænk nu, hvis I laver fejl i momsregnskabet eller indberetter lønnen forkert.

Fast pris - vi vokser sammen

Vi kan med enkle og billige løsninger, få automatiseret alt løbende bogføring. Alt foregår automatisk, såfremt at I husker at videresende bilagene til systemet, der automatiserer bogføringen. Vi giver jer simple instruktioner til denne proces, så I nemt kan udføre disse opgaver. Læs mere her: https://zignifikant.dk/startup-guide

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak