Digitalisering af bogholderiet

Lad vores erfarne konsulenter hjælpe dig med at komme helt i mål med digitalisering af bogholderiet.

Har du stadig manuelle arbejdsgange, som sinker bogføringen?

– fordi de er så komplekse, at de ikke virker til at kunne digitaliseres?

kom helt i mål

Den sikre vej til fuldstændig digitalisering af dit bogholderi

Med Zignifikant som din digitaliseringspartner, sikrer du dig:

Danmarks mest erfarne

– digitale konsulenter. Vi har arbejdet med digital bogføring siden 2005

Den nemmeste vej i mål

– med en klar plan, som passer præcis til virksomhedens behov for digitalisering

Vi automatiserer alt

– også komplekse arbejdsgange, som du ikke troede var mulige at automatisere

det bedste af det bedste

Få digitaliseret dit bogholderi med gennemprøvede systemer

Med Zignifikant som din digitaliseringskonsulent fortsætter du med at bogføre i det regnskabsprogram, som du bruger i dag. Vi automatiserer bogføringen med gennemprøvede tjenester i skyen. Vi kender dem alle sammen:

… og det, de ikke kan klare, håndbygger vi en automation til, der kan.

Digitalisering af bogholderiet er et lovkrav

I dag er det et lovkrav, at bilag skal opbevares digitalt, og at alle arbejdsgange omkring bogføringen foregår digitalt. Men for mange er det en større udfordring, end de forventede. Det laver vores digitaliseringskonsulenter om på.

Undgå at snuble i digitaliseringen
Med masser af tjenester på nettet som kan hjælpe dig med at få digitaliseret bogholderiet, lyder det jo enkelt og lige til at få gjort. Mange af tjenesterne ser ligefrem ud til at kunne klare alt det, som du har brug for. Og atter andre tjenester, ser ud til at gøre det muligt at udveksle data mellem både de enkelte online tjenester, og de mest populære regnskabs-programmer på markedet.
Det store udvalg er den største udfordring
Men ikke alle tjenester er det perfekte valg for netop din forretning – og dine interne arbejdsgange skal ikke blive alt for komplekse, før standard-løsningerne giver uforudsete begrænsninger. Endelig kan integrationen mellem nogle tjenester skabe uhensigtsmæssig-heder i regnskabet, som du måske først opdager, når revisoren skal afslutte årsregnskabet. Derfor kan du nemt komme til at snuble i digitaliseringen af virksomhedens bogføring.
Vi starter, der hvor du er i dag – og får dig i mål

Med Zignifikant som din digitaliseringsparter starter vi der, hvor du er kommet til i dag, evaluerer det, som allerede er sat i gang, og lægger en plan for, hvordan du kommer helt i mål derfra, hvor du er.

Vi har arbejdet med digitalisering af bogføringen i danske virksomheder i mere end 15 år. Derfor har vi med garanti allerede hjulpet andre danske firmaer i samme branche og samme størrelse som din.

Vi kan også automatisere det, tjenesterne ikke kan
Samtidig kan vi håndbygge automationer, som gør det muligt at automatisere komplekse arbejdsgange og særlige forhold i din forretning, som ikke lader sig digitalisere med standardløsningerne. Så uanset hvor langt du er kommet, og hvilke udfordringer du har, kan du være sikre på at komme helt i mål med digitaliseringen af dit bogholderi med Zignifikant. Og har du brug for det, kan du også lægge bogføringen helt over til os.
Testimonial

Hvad siger kunderne

Bliv kunde og få ro i maven som disse:

Kom hurtigt i gang

Så nemt kommer du i mål med digitalisering af bogholderiet

Med Zignifikant som din digitaliseringsparter er det lige så let som at sige 1, 2, 3.

Klik på "Start her"-knappen

– og få et uforpligtende tilbud på dit digitaliseringsprojekt

Vi tager dig der fra, hvor du er

– og sørger for at du kommer trygt og sikkert hele vejen i mål

Få lettere ved at vokse

– fordi dit bogholderi er blevet nemmere at skalere

Mandlig-kollega-staar-ved-en-tavle-og-forklarer-noget-til-kollegaerne
250
Digitaliseringsprojekter igennem årene

Fjern de sidste knaster i digitaliseringen af dit bogholderi

– eller læg bogføringen helt ud af huset.

Få automatiseret de sidste arbejdsgange

Med digital bogføring er tanken, at alle bilag og andre nødvendige data automatisk finder vej til regnskabsprogrammet, lønsystemet og hvad du nu ellers anvender for systemer i din administration.

Det reducerer risikoen for, at bogføringen kommer til at halte bagefter. For når alt det manuelle arbejde omkring bogføringen er blevet automatiseret, skal bogholderiet primært koncentrere sig om at bogføre de enkelte bilag korrekt. Og få mere tid til at følge op på og kontrollere de data, som ligger til grund for regnskabstallene.

Det giver ledelsen en større sandsynlighed for, at regnskabstallene altid stemmer. Og er til at stole på.

Men i praksis er især de mere komplekse arbejdsgange i virksomheden, som henter og måske også konverterer data fra flere forskellige systemer, tit en udfordring at få automatiseret fuldstændigt.

Derfor har mange virksomheder stadig nogle enkelte manuelle processer, som i værste fald kan spænde ben for bogføringen – også selv om den der digitaliseret og automatiseret.

De processer kan vi som sagt hjælpe dig med, lige meget hvor umuligt det ser ud til at være.

Slip helt for at tænke på bogføringen

Det kan også være, at det er på tide at sige helt farvel til at køre bogføringen internt i din virksomhed. F.eks. fordi digitaliseringen har gjort det mindre tidskrævende at holde bogføringen opdateret. Eller at du opererer i et marked, hvor der er stor forskel på, hvor mange ressourcer du har brug for i bogholderiet.

Eller du bare vil slippe for bogføringen i hverdagen.

Så i forlængelse af den fuldkomne digitalisering af dit bogholderi, kan du med fordel overveje, om det ikke bare er nemmere at lægge bogføringen helt over til os. For når bilag og andre data alligevel selv finder vej til regnskabet, kan de jo lige så godt bogføres af os.

Med bogføring hos Zignikant får du samme opfølgning på din bogføring, som hvis vi sad fysisk i virksomheden. For lige så snart vi har spørgsmål til et bilag eller spotter noget i bogføringen, der kunne give anledning til bekymringer, kontakter vi dig. Enten pr. mail, telefon eller ved hjælp af et online møde.

Så med os får du sikkerhed for, at alt altid bliver fulgt helt til dørs – og at ledelsen altid har det rigtige beslutningsgrundlag for virksomhedens fremtid.

Kontakt Zignifikant

Hør mere om, hvad Zignifikant kan gøre for dig