DANMARKS MEST ERFARNE WEBSHOP-ØKONOMER:

Hold altid styr på din moms i webshoppen

Med Zignifikant som din eksterne økonomiafdeling er der altid fuldkommen styr på momsen i din webshop. Også på returvarer, gavekort og hvis du driver webshop med salg til private i udlandet. Eller bruger Amazon til at teste udenlandske markeder af.

moms i webshop

Ekstern økonomiafdeling til webshops til fast månedlig pris

Lad Zignifikant tage over på økonomistyringen i din webshop, og få fuldkommen styr på alt lige fra moms over likviditet og til det økonomiske overblik, som gør det nemmere at træffe trygge beslutninger for din webshop.

hvordan kan vi hjælpe?

Vi har fuldkommen tjek på moms og afgifter

Når du lægger økonomistyringen i din webshop over til WebshopØkonomerne hos Zignifikant, er du sikker på:

Altid korrekt momsafregning

- af salg til private og firmaer i både ind- og udland.

Altid afregning til tiden

Vi har styr på momssatser og deadlines over hele verden.

Fuldt overblik over momsen

Vi samler og giver overblik over momsen fra alle salgskanaler.

En webshop gør det nemmere at sælge til udlandet

Men du skal stadig have styr på momsen.

En webshop gør det lettere at ekspandere

Med en webshop er det blevet meget lettere at starte op i udlandet. For du behøver ikke åbne en fysisk forretning i det land, du vil ind på markedet i.
Du kan nøjes med at åbne en webshop. Eller teste markedet af på Amazon eller en anden af de internationale e-handelsportaler.

Men momsen flytter med

Men sælger du til udlandet, skal du være ekstra opmærksom på momsen. Særligt, når du sælger til private.

Her gør den såkaldte Moms One Stop Shop det nemmere at afregne udlandsmoms internt i EU, fordi det hele kan indbetales ét sted.

Men tjenesten kan kun bruges, hvis dit lager ligger i Danmark. Har du fysisk lager i udlandet, for at kunne sende varerne hurtigere til kunderne, skal du stadig momsregistreres i det enkelte land.

Så der er fortsat nogle benspænd, der gør det med momsen svært, når du sælger til udlandet. Det er værd at have in mente, før du beslutter dig for at begynde at udvide forretningen over grænsen.

Slip for at tænke på moms til udlandet

Vælger du Zignifikant som din eksterne økonomiafdeling, slipper du ikke kun for at holde styr på momssatser, afregningstidspunkter, og hvornår du kan nøjes med at bruge OOS, og hvornår du skal momsregistreres i de enkelte lande.

For det klarer vi for dig – helt automatisk.

Få bedre overblik over udlandssalg og cash flow

Samtidig får du meget nemmere ved at holde øje med, hvor meget moms du skylder i de enkelte lande. Også selv om du sælger via flere salgskanaler.

Det sker fra et særligt dashboard, der samler alle momstallene og giver overblik på ét sted.

Det giver dig samtidig bedre styr på webshoppens cashflow, og fungerer desuden også som en god indikator for, hvor stor succes du har med dit salg til de enkelte lande. For jo mere moms du skal afregne, jo mere sælger du.

Det tager nogle af de værste regnskabsmæssige knaster ud af at starte din webshop op i udlandet.

Så nemt får du styr på momsen med Zignifikant som ekstern økonomiafdeling

Du er kun 3 skridt fra en nemmere hverdag med både moms og økonomistyring:

Kontakt os nu

- med dine ønsker til en ekstern økonomiafdeling.

Vi klarer (også) momsen

- og sørger for både angivelse og afregning i ind- og udland.

Vækst med salg til udlandet

- uden at miste overblikket eller få bøder på grund af momsfejl.

Amazon gør det endnu nemmere at teste nye markeder af

Men kan nemt give nye udfordringer med momsen.

Den endnu nemmere genvej til udlandet

Med Amazon får du endnu nemmere ved at komme ind på de store markeder over hele Europa. For her slipper du både for at starte din egen webshop og have styr på logistikken.

For ud over at du hurtigt kan få produkterne oprettet på Amazons webportal, kan Amazon også distribuere jeres varer gennem alle deres europæiske lagre. Så kan kunderne altid få dem hurtigt leveret, uanset hvor de bor.

Det gør Amazon til en god måde at teste de enkelte markeder af på – og skabe mere salg i din webshop uden at skulle bruge en masse penge på at sætte en ny sprogversion op af din webshop, og stiller dig ikke dårligere end lokale konkurrenter.

Det er ikke altid nok at bruge One Stop Shop moms

Men det kræver, at du har styr på momsen. For det hjælper Amazon dig ikke med.

Sælger du for mere end 10.000 € til private i andre EU-lande, skal dit firma momsregistreres i den såkaldte One Stop Shop (OOS) momsordning hos SKAT.

Men lader du Amazon stå for logistikken, er det ikke nok. For så skal du også momsregistreres i de lande, hvor Amazon har dine varer på lager.

Det gør det mere kompliceret at sælge på Amazon.

Styr på moms på Amazon uden hovedbrud

Men ligesom med alle andre former for moms, holder vi fuldkommen styr på momsen på dit salg på Amazon, hvis du lægger økonomistyringen over til os.

Du skal heller ikke bekymre dig om hverken beløbsgrænser, momssatser eller indberetningsdatoer. Alt det har vi også styr på.

På den måde har du altid sikkerhed for, at din succes med at sælge på Amazon ikke skaber uforudsete problemer for din forretning.

Få det samlede overblik over jeres EU-moms

Samtidig dukker Amazon også op som en salgskanal i vores særlige moms-dashbord. Og vi kan også håndtere salg og moms på platforme som f.eks. Zalando, Kaufland og Bol.com. De er også meget populære til salg til private i andre EU-lande.

Så med Zignifikant som din eksterne økonomiafdeling får du både bedre overblik over den udestående moms i de forskellige EU-lande og cash-flowet i webshoppen. Samt undgår, at du får bøder og andre gebyrer på grund af forkerte eller for sene indberetninger.

Og så får du selvfølgelig alle de andre fordele, der er ved at lægge økonomistyringen over til WebshopØkonomerne hos Zignifikant.

Lad ikke momsen spænde ben for webshoppens vækst

Selv små momsfejl kan summe sig op til store problemer.