DANMARKS MEST ERFARNE WEBSHOP-ØKONOMER:

Budgettering, som skaber en effektiv økonomi i din webshop

Med snart 20 års erfaring med ekstern økonomistyring af danske webshops, har vi masser af input til webshoppens budget og stærke værktøjer til en effektiv budgetopfølgning.

Vi kan mere end "bare" at lægge et budget

Vi tager fuldstændigt over på bogføring, moms, likviditet
og al den anden økonomistyring i din webshop.

Budgettering er bare en del af webshoppens økonomistyring til fast månedlig pris

Hos Zignifikant betaler du en fast pris hver måned for budgettering og alle de andre discipliner i din webshops økonomistyring – ganske som var det en tjeneste i skyen.

hvordan kan vi hjælpe?

Et godt, gennemtænkt budget skaber bedre rammer for økonomien i din webshop

Når Zignifikant står for budgetteringen, får du:

Tæt på 20 års erfaring

- giver os ekstra god indsigt i, hvad budgettet skal fokusere på.

Objektivt og uafhængigt

- syn på tallene spotter let både nye udfordringer og muligheder.

Tryggere vilkår for vækst

- fordi vores effektive budgetopfølgning skaber større klarsyn.

Et budget for en webshop kan nemt stikke af

Desværre oftest til den forkerte side…

Der er mange ubekendte faktorer, som har indflydelse på din webshops budget

Det er svært at spå om fremtiden. Og særligt for budgettering i webshop. For her kan f.eks. en ny stor spiller som Amazon på kort tid ændre fuldstændigt på spillereglerne i markedet. Eller æde kundeunderlaget for din webshop fra den ene dag til den anden.

Samtidig kan der være måneder, hvor omsætningen er minimal, fordi omsætningen typisk er størst fra Black Friday og frem til julesalget er overstået.

Endelig kan ny teknologi, påtvungne krav til person- og datasikkerhed og andre lovkrav skabe store uforudsete krav til økonomien.

Så det er da klart, det kan være svært at lægge et retvisende budget for din webshop.

Næsten 20 års erfaring og stor indsigt i markedet gør budgettet mere pålideligt

Men næsten 20 års erfaring i ekstern økonomistyring i danske webshops, og et indgående kendskab til markedet, markedskræfterne og hvad der er på vej af ny lovgivning og nye regler, kan vi hjælpe dig med at lægge et mere pålideligt budget for din webshop.

Samtidig har vi stor erfaring i at køre en effektiv budgetopfølgning. Samt kan ved hjælp af vores overskuelige webshop cockpit, give dig overblik over både webshoppens øjeblikkelige økonomiske situation, og hvor godt den stemmer med budgettet.

Det gør det nemmere at styre økonomien og træffe de rigtige beslutninger for din webshop.

Så nemt får du styr på budgettet i din webshop

Det er nemt, når du bruger Zignifikant som din eksterne økonomiafdeling. Det kræver kun:

Kontakt os i dag

- med dine ønsker til os som ekstern økonomiafdeling.

Få lagt et pålideligt budget

- og få stærkere værktøjer til budgetopfølgningen.

Få mere rum til vækst

- med et skræddersyet overblik over økonomien i din webshop.

Derfor giver det mening at lægge budgettering og budgetopfølgning ud af huset

– som en del af en samlet pakke, hvor vi tager over på økonomistyringen i webshoppen.

Vi startede med webshops...

For snart 20 år siden startede vores stifter Jens Fuglsang Bruun en webshop – og blev voldsomt overrasket over, hvor mange unødvendige udfordringer der var forbundet med at styre økonomien i sådan en forretning.

Derfor startede han Zignifikant. Målet var at gøre hverdagen nemmere for webshopejere gennem digitalisering og automatisering af alle ”papir-” og arbejdsgange omkring økonomistyringen.

Det har givet os en helt unik indsigt i problematikkerne og udfordringerne ved at lægge et retvisende og brugbart budget for en webshop.

Så vælger du os som din webshops eksterne økonomiafdeling, får du en samarbejdspartner som næsten kender din egen webshop bedre end dig. Fordi vi har oplevet stort set alle tænkelige faldgruber i en webshop økonomi før, og derfor ved hvordan du undgår dem.

Samtidig ved du præcist, hvad det koster at bruge os. For hos os betaler du en fast pris hver måned for de skræddersyede økonomipakke, vi har sammensat til dig.

Vi skaber altid større værdi...

Netop på grund af vores mangeårige erfaring ved vi, hvor vigtigt det er at få fulgt ordentligt op på budgettering i webshop – og opfølgningen kan vi præsentere på en nemt overskuelig måde i vores webshop cockpit, som du får med i aftalen.

Både for at du selv kan fastholde overblikket. Og for at du nemmere kan orientere medarbejdere, samarbejdspartnere og eventuelle investorer.

Det gør det også nemmere at spotte afvigelserne, og finde frem til årsagen til dem, så du kan gøre noget ved problemerne. Eller optimere det, som går godt lige nu, så det går endnu bedre.

Samtidig frigiver vi både tid og ressourcer på tværs af forretningen, fordi alle økonomiprocesserne kører digitalt og automatisk.

Derfor har du altid opdaterede regnskabstal, og en budgetopfølgning du kan stole på.

Så samlet set, får du både et mere retvisende budget, en mere overskuelig budgetopfølgning (uden at du skal røre en finger), og meget større værdi end du betaler os hver måned for at tage os af din webshops økonomistyring.

Hvorfor lægge et budget for din webshop, når der er så mange usikre parametre, du ikke kan forudsige?

Netop derfor er det en god idé at outsource budgetteringen til en erfaren samarbejdspartner, der stort set aldrig har lavet andet end økonomistyringen for danske webshops.