DANMARKS MEST ERFARNE WEBSHOP-ØKONOMER:

Erfaren økonomistyring for marketingbureauer

Lægger du økonomistyring for dit marketingbureau over til Zignifikant, kan du fokusere ressourcerne på de ydelser, som I tilbyder kunderne. Samtidig får du et altid opdateret overblik over økonomien, så du kan træffe beslutninger på et retvisende grundlag.

hvordan kan vi hjælpe?

Få mere ro i maven omkring økonomien i dit online marketingbureau

Med Zignifikant som ekstern økonomiafdeling får du adgang til nogle af branchens stærkeste økonomiske specialister, som giver:

Et solidt, altid opdateret overblik over økonomien

- så du kan træffe beslutninger for marketingbureauets fremtid på et trygt og korrekt grundlag.

Erfarne øjne, som spotter faresignalerne i tide

- så du undgår, at de udvikler sig faretruende for den fortsatte drift og vækst i bureauet.

En bedre faktureringsgrad på marketingkonsulenter

- fordi de skal bruge mindre tid på administrative opgaver i hverdagen.

Lad ikke kompleksiteten i bogføringen spænde ben for din forretning

Skal du og ledelsesgruppen bevare overblikket over økonomien i marketingbureauet, kræver det oftest et stort, tungt og højt specialiseret bogholderi.

økonomistyring for marketingbureau

Trækker økonomistyringen tænder ud...

Kompleksiteten i at køre økonomien i et marketingbureau er ofte meget høj.

For der kan være stor forskel på, hvordan de forskellige projekter og klienter bogføres, samt hvilke kontrakter og faktureringscyklusser der anvendes – og hvilke underleverandører der skal indhentes oplysninger fra og håndteres fakturaer fra.

Derfor bliver bogføringen oftest en udfordring, fordi den kræver en stor økonomiafdeling med højt specialiserede bogholdere. Og et kæmpe setup til at hente data fra alle mulige tredjepartskilder til både bogføringen og faktureringen af kunderne.

Det gør det dyrt og ressourcekrævende at drive bogholderiet in house. Og udfordrende at finde de bogholdere, som har forstand på økonomistyring i marketingbureauer – og kunne holde på dem.

For der er stor forskel på fagligheden hos dem i økonomiafdelingen og de andre medarbejdere, du har ansat. Så tit har økonomifolkene kun sig selv at sparre med – og kan nemt ende med at føle sig lidt som en meget selvstændig del af firmaet.

Derfor kan det også virke svært at skulle outsource økonomiafdelingen og automatisere de arbejdsgange, som er opbygget omkring den.

...så overlad den trygt til os

Men ligesom jeres kunder har valgt jer på grund af jeres store ekspertise inden for online marketing, har en række af Danmarks mest toneangivende marketingbureauer lagt deres økonomistyring over til os.

Derfor har vi nogle af landets dygtigste økonomifolk siddende, som kender alt til økonomistyring for marketingbureau. De kender alle de faldgruber og faresignaler, der er vigtige at holde øje med i bogføringen i hverdagen og de økonomiske nøgletal.

Det gør overgangen og indkøringen nem og gnidningsløs og giver jer en masse både økonomiske og konkurrencemæssige fordele fra dag 1.

Samtidig gør digitale bilag og automatiserede arbejdsgange det muligt for os at følge alt til dørs og holde bogføringen up to date, selvom dit marketingbureau ligger meget langt fra Aarhus.

Så lægger du økonomistyringen over til os, slipper du og dine medarbejdere for at bruge mere tid på administration end højst nødvendigt.

Og du og resten af ledelsesgruppen får nemmere ved at vækste jeres konsulentforretning på et sikkert grundlag. Fordi I altid har et opdateret og retvisende billede af, hvordan økonomien ser ud.

Zignifikant bedre økonomistyring i 3 lette trin

Alt hvad du skal gøre, er:

Kontakt os nu

- med dine ønsker til din nye eksterne økonomiafdeling.

Vi tager over på det hele

- og digitaliserer, automatiserer og optimerer alle arbejdsgange.

Få mere gang i væksten

- fordi du altid har erfarne eksperter til at styre økonomien.

Ekstern økonomistyring til fast månedlig pris

Økonomistyring hos Zignifikant er en ydelse, som du køber på abonnement,
ganske som var det en tjeneste i skyen.

Du ved altid hvad det koster

Det allerbedste ved at lægge dit marketingbureaus økonomistyring over til Zignifikant er, at du altid ved præcist, hvad det koster.

For du betaler en fast pris for vores ydelser hver eneste måned året rundt. Også selvom der er sæsonudsving i de brancher, som jeres kunder arbejder inden for.

Altså koster bogføringen det samme måned efter måned – også selvom vi har brugt flere timer i nogle måneder, end vi plejer.

Sådan er det ikke, hvis I anvender en traditionel timelønnet ekstern leverandør. Eller kører jeres bogholderi internt i virksomheden.

Her bliver bogføringen dyrere de måneder, hvor der er mere at lave. Enten fordi I skal betale for flere timer hos jeres samarbejdspartner. Eller skal betale de fastansatte medarbejdere for overarbejde – eller hyre en vikar ind, for at økonomiafdelingen kan følge med.

Vi skræddersyr den rigtige pakke til jeres behov

Hos Zignifikant ved vi, at ikke to marketingfirmaer er ens. Derfor skræddersyr vi jeres abonnement efter en nøje analyse af, hvilke ydelser I har brug for.

Skal vi kun køre den grundlæggende økonomistyring, eller skal vi også køre løn og andre administrative opgaver? Eller har dit bureau behov for mere specialiserede ydelser?

F.eks. en CFO til at rådgive ledelsen forud for beslutninger, som kan få afgørende indflydelse på konsulentvirksomhedens økonomi. Eller en controller til at gennemgå jeres kontrolprocesser eller grundlaget for de informationer, der anvendes til økonomistyring for marketingbureau.  

Mulighederne er mange – og vi kan altid finde den løsning, der passer bedst til dit bureau. Også hvis det får nye behov, udvider forretningen eller det modsatte.

Så klik på knappen nedenunder, start dialogen, og læg økonomistyringen over hos Zignifikant:

Det er skidt for dit marketingbureaus omdømme, hvis der er rod i jeres økonomi

For hvis I ikke har styr på økonomien hos jer internt, hvordan kan I så optimere økonomien på kundernes annoncekonti.