DANMARKS MEST ERFARNE WEBSHOP-ØKONOMER:

Bogføring for ambitiøse bureauer

Med bogføring hos Zignifikant kan du fokusere jeres ressourcer på de ydelser, som du tilbyder dine kunder, og styrke konsulenthusets vækst med et altid retvisende overblik over økonomien.

Zignifikant

Det er skidt for bureauets omdømme, hvis der er rod i økonomien

Af en eller anden grund tror alle, at et konsulenthus er lige så gode til bogføring for bureauer som til det de rådgiver.

BRANCHENS STÆRKESTE SPECIALISTER

Vi skaber det bedste grundlag for at vækste dit bureau

Hos Zignifikant møder du et team af medarbejdere, som er:

Et solidt, altid opdateret overblik over økonomien

– så du kan træffe beslutninger for fremtiden på et trygt grundlag

Erfarne øjne, som spotter faresignalerne i tide

– så du kan undgå, at det udvikler sig faretruende for din drift og vækst

En bedre faktureringsgrad på konsulenter

– fordi de skal bruge mindre tid på administrative opgaver i hverdagen

Lad ikke kompleksiteten i bogføringen spænde ben for din forretning

Skal du bevare overblikket over økonomien i din konsulentvirksomhed, kræver det oftest et stort, tungt og højt specialiseret bogholderi.

Du kan ikke være ekspert i alt…

Medmindre du er et revisionsselskab, ligger de fleste konsulenthuses ekspertise oftest langt fra noget, der handler om bogføring og økonomistyring.

Men desværre er kompleksiteten i at drive et konsulenthus ofte høj. For der kan være stor forskel på, hvordan de forskellige projekter og klienter drives, samt hvilke satser, kontrakter og faktureringscyklusser, der anvendes.

Derfor bliver bogføringen oftest en udfordring, fordi den kræver en stor økonomiafdeling med højt specialiserede bogholdere.

Det gør det dyrt og ressourcekrævende at drive bogholderiet inhouse. Og udfordrende at finde de bogholdere, som har forstand på økonomistyring i konsulentforretninger – og kunne holde på dem. For tit er der stor forskel på fagligheden hos dem i bogholderiet og de konsulenter, der er ansat.

Derfor kan økonomien nemt udvikle sig til en akilleshæl for konsulentvirksomhedens vækst.

… så overlad bogføringen til os

Ligesom dine kunder har valgt dig på grund af din store ekspertise inden for det område, du rådgiver om, har en række af Danmarks største konsulenthuse inden for online marketing, e-commerce med videre lagt bogføringen over til os.

Det betyder, at vi allerede har nogle af landets dygtigste bogholdere siddende. Nemlig dem er skarpest på at bogføre konsulentvirksomheder – og kender alle de faldgruber og faresignaler, der er er i branchen.

Det gør overgangen og indkøringen nem og gnidningsløs, og giver dig en masse både økonomiske og konkurrencemæssige fordele.

Samtidig gør digitale bilag og automatiserede arbejdsgange det muligt for os at følge alt til dørs, og holde bogføringen up-to-date – som om vi sad hos dig.

Så med os slipper du for at tænke mere på bogføring for bureauer, og får nemmere ved at vækste din konsulentforretning på et sikkert grundlag.

0 +
Digitaliseringsprojekter

KOM HURTIGT I GANG

3 ekstra fordele ved at lægge bogføringen hos Zignifikant

Ligegyldig hvilke opgaver, vi løser for dig, spørger vi altid os selv om:

– tilfører vi bare flere ressourcer til at klare din bogføring

– som kan optimere og rådgive dig om din økonomi

– om kommende lovkrav og den nyeste teknologi til bogføringen

Hvad siger kunderne...

Bliv kunde og få ro i maven som disse:

“Vores tætte samarbejde med Zignifikant gør, at vi altid har et retvisende overblik over vores økonomi. Det er helt afgørende for den løbende fremdrift af vores virksomhed.”

DIGITAL SEARCH SPECIALIST – Per Allerup

“Indkøringen har virkelig været supernem og helt uden problemer. Det har uden tvivl været let for os at gå over til en løsning, hvor Zignifikant tog over på hele vores bogføring.”

DIREKTØR & PARTNER – Bjarke Bekhøj

“Det faglige niveau er i top, deres service er langt over forventning og deres proaktive tilgang til samarbejdet er fantastisk. De sørger for at opgaverne bliver løst og sætter sig virkelig ind i, hvordan ens forretning fungerer for at kunne yde den bedste rådgivning og service.”

COO & PARTNER – Jimmi Kaare Pedersen

“Zignifikant fandt adskillige fejl i det tidligere bogholderi, løste opgaver der tidligere var sat som “umulige”, og har sat vores bogholderi på en kurs, hvor vi ikke behøver kigge dem efter i sømmene. En helt igennem behagelig oplevelse.”

STIFTER – Andrew Lolk

Bogføring for konsulent-virksomheder til fast månedlig pris

Bogføring hos Zignifikant for konsulentfirmaer er en ydelse, som du køber på abonnement,
ganske som var det en tjeneste i skyen.

Ingen behov for at prutte om prisen

Det allerbedste ved at lægge konsulenthusets bogføring hos Zignifikant er, at du altid ved præcist, hvad det koster dig. For du betaler en fast pris for vores ydelser hver eneste måned året rundt. Også selv om der er sæsonudsving i din branche.

Altså koster bogføringen det samme hver måned – også selv om vi har brugt flere timer, end vi plejer.

Sådan er det ikke, hvis du anvender en traditionel timelønnet ekstern bogholder. Eller kører dit bogholderi internt i virksomheden. Her bliver bogføringen dyrere de måneder, hvor der er mere at lave. Enten fordi du skal betale for flere timer hos din bogføringspartner. Eller skal betale de fastansatte bogholdere for overarbejde – eller hyre en vikar ind, for at bogholderiet kan følge med.

Vi skræddersyr den rigtige pakke til dit behov

Hos Zignifikant ved vi, at ikke to konsulentforretninger er ens. Derfor skræddersyer vi dit abonnement efter en nøje analyse af, hvilke ydelser du har brug for.
Skal vi kun bogføre, eller skal vi også køre fakturering, løn og andre administrative opgaver? Og hvor mange bilag forventer du, at vi skal bogføre på årsplan?

Det kan også være, at du har brug for en ekstern controller til at gennemgå dine økonomiske arbejdsgange, kontrolprocesser og rapporteringer. Eller en regnskabschef til at rådgive jer forud for beslutninger, som kan få afgørende indflydelse på konsulentvirksomhedens økonomi.

Mulighederne er mange – og vi kan altid finde den løsning, der passer bedst til dig. Også hvis du får nye behov, udvider forretningen eller det modsatte.

Så klik på knappen nedenunder, og start dialogen om at lægge bogføringen over hos Zignifikant.