Om Zignifikant

Zignifikant blev grundlagt i 2005, og siden da har vi været passionerede omkring bogholderi og regnskab. Vi er drevet af, at skabe gode og fremtidssikrede løsninger for vores kunder. Vi er i dag en veletableret virksomhed, som har til huse i det dejlige Risskov nær Aarhus. Hos Zignifikant har vi en uhøjtidelig tone og højt til loftet. Samtidig tror vi på en flad ledelsesstruktur med meget individuelt ansvar, hvor der ikke er langt fra idé til handling.

Det skal give mindre arbejde og mere værdi

"I vores levetid som virksomhed er vi blevet stadig mere bevidste om, hvordan vi kan skabe mest mulig værdi for vores kunder, og for os selv - både som virksomhed og på det personlige plan. Vi er derfor blevet meget fokuserede på, hvem vi er gode til at hjælpe og med hvad." Jens Fuglsang Bruun - CEO

Vision

Zignifikant vil være førende indenfor automatiseret og digitaliseret bogholderi i små og mellemstore virksomheder. Vi vil levere fremtidssikrede løsninger i dag og i fremtiden - som sikrer økonomisk overblik, smartere arbejdsgange og sparer jer for tid og penge.

Mission

Vi brænder for at skabe mindre arbejde og mere værdi, i små- og mellemstore virksomheders økonomifunktion.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak