Likviditetsstyring - Hvordan kan vi hjælpe jeres virksomhed?

I denne bliver der redegjort for likviditetsstyring, og hvorfor det som virksomhed er vigtigt at have styr på.

Hvad er likviditetsstyring?

Har jeres virksomhed styr på pengestrømmen? Og er der penge nok til løn og regninger sidst på måneden? Og kan nye investeringer betale sig? Det er afgørende for en sund økonomi, at have styr pengestrømmen. Altså en virksomheds nettorådighedsbeløb, efter at likvider og udgifter er modregnet. Likviditetsstyring kan derfor lidt sammenlignes en privat husholdning, hvor man ofte også lægger et fast budget hver måned.

Hvorfor er likviditetsstyring vigtig?

Et skarpt øje på likviditetsstyringen fordrer virksomhedens økonomiske muskler, og sikrer kontrol og overblik. Derfor mener vi, at det er afgørende at have styr på likviditetsstyringen. Vores skræddersyede og automatiserede processer, har styrket flere af vores kunders likviditet, vi kan også hjælpe jeres virksomhed.

Finansiel stabilitet og råderum

Vi kan hjælpe dig med at øge din virksomheds finansielle styrke ved at optimere virksomhedens kontostruktur og likviditetsstyring. På den måde kan du mindske behovet for at optage ekstern finansiering, og du forbedrer virksomhedens nøgletal.

Overblik og kontrol

Du kan også få løsninger, der hjælper dig med at håndtere virksomhedens risiko ved at samle likviditeten og styre interne lån og kontomaksima. Og du kan få analyseværktøjer, der kan hjælpe dig med at optimere virksomhedens indtjening.

Opererer jeres virksomhed mere flere lande, valuta og samarbejdspartnere? Hvis det er tilfældet, kan det være en udfordring at have et overblik den samlede likviditet. Uden dette overblik er der desværre risiko for, at træffe mindre hensigtsmæssige beslutninger.

Optimering af processer

Det undgår I med at samarbejde med Zignifikant - vi samler likviditeten ved at styre interne lån og kontomaksima. Vi analyserer jeres situation, og sammen kan vi finde en automatiseret løsning der passer til jeres behov. Vores løsning kan kombineres med jeres eksisterende IT-infrastruktur. Det giver en unik fleksibilitet, som gør, at I trygt kan outsource flere dele af jeres administration og bogføring til os. Eksempelvis den interne styring af balancen til forbedrede processer - som kan forbedre virksomhedens risikohåndtering.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.