Karriere hos Zignifikant

Vær med til at skabe flere succesfulde danske virksomheder

Hos Zignifikant sørger vi for, at danske virksomheder har det bedste og mest opdaterede økonomiske beslutningsgrundlag for virksomhedens vækst. Derfor tilbyder vi en masse spændende karrieremuligheder med direkte kundenærkontakt fra første arbejdsdag.

Karriere i bogføring

Mange tror, at bogføring og regnskab er lige så kedeligt som et regneark

Det bliver det aldrig, når du har direkte, daglig kontakt til de kunder, du gør en forskel for.

VI MANGLER DIG PÅ HOLDET

Få en karriere inden for bogføring og økonomistyring hos Zignifikant

Hos Zignifikant får du:

Ikke to dage, der er ens

– fordi vores kunder har nye udfordringer til dig hver dag

Mere ansvar fra starten

– fordi du får tildelt dine egne kunder allerede fra dag 1

Stort potentiale for udvikling

– fordi vi løbende investerer i din personlige udvikling og karriere

Få en karriere, hvor du betyder noget fra starten

Hos Zignifikant vægter vi personlighed og dedikation lige så højt som faglighed og faglige præstationer. Så hos os bliver du ikke bare endnu en bøjet nakke i kontorlandskabet. Du er den nye stjernespiller, vores kunder kan bygge deres forretning på.

Du behøver ikke være verdensmester i Excel…

Halter bogføringen bagud i hverdagen, er det svært for ledelsen at træffe de rigtige økonomiske beslutninger på et retvisende og sikkert grundlag.

Samtidig overses nemt kritiske faresignaler i regnskabstallene – eller de bliver opdaget for sent.

Det kan være fatalt for virksomhedens fremtidige udvikling. Både fordi du måske ikke træffer de mest gunstige beslutninger, og ikke opdager uhensigtsmæssig-heder, før de giver – måske alvorlige – problemer.

… eller tro, at en hverdag med tal er kedeligt

Men vælger du at lægge bogføringen hos Zignifikant, får du sikkerhed for, at den altid er up-to-date. Samtidig sparer du masser af både tid og ressourcer. Og får bedre overblik over økonomien ved hjælp af vores månedlige opfølgningsmøder.

Desuden ved du altid, hvad det koster at outsource bogholderiet. For vi kører bogføringen lige som en tjeneste i skyen, hvor du betaler det samme hver måned – og du behøver ikke tænke på at forøge bemandingen i bogholderiet, hver gang din forretning vokser. Det sker automatisk.

Du skal være god til at se virkeligheden i tallene

Men hos Zignifikant er det meget langt fra virkeligheden. For hos os møder du rigtige mennesker af kød og blod med humor og interesser for alt mellem himmel og jord.

Samtidig får du direkte kundekontakt allerede fra starten. For vi ved, at det også handler om at kunne se virkeligheden i de tal, vi arbejder med, hvis du skal kunne gennemskue dem.

Det kræver praktisk viden om, hvordan forretningen virker, hos de kunder du arbejder med – og så naturligvis en solid viden og erfaring med de værktøjer, den lovgivning, og de regler, der skal bruges.

Men netop fordi, du er med nede i praktikken, bliver alt det teoretiske meget nemmere at forstå. Fordi du bruger det, du lærer med det samme i rigtige, levende virksomheder.

Det gør det sjovere og mere ansvarsfuldt at starte eller fortsætte karrieren hos Zignifikant.

SKAL DET VÆRE DIG?

Fra stjernefrø til ledestjerne i 3 lette trin

Hos Zignifikant går vi op i, at du får succes fra starten. Så:

– og få en mere spændende og afvekslende hverdag

– og få udviklet dine evner, så de passer til udfordringerne

– med en målrettet plan for din forsatte udvikling

Hvad siger medarbejderne

– og hvordan vi hjalp dem:

“Vi har virkelig et super godt sammenhold, og der er stor fleksibilitet i forhold til måden at arbejde på, hvilket gør det nemmere at få enderne til at nå sammen derhjemme.”

Senior økonomikonsulent – Ditte Helweg

“Der er stor mulighed for løbende faglig udvikling, da der hele tiden kommer nye kundecases og systemer der skal afprøves. Det er virkelig spændende, at være en del af den rejse.”

Økonomikonsulent – David Lee

“Det er en fornøjelse at være en del af et team med fokus på hinanden. Ingen bliver efterladt med en opgave alene. Alle bidrager med det, de kan, således at alle opgaver bliver løst.”

Teamleder & Partner – Mohammed Hassan

“Vi ved, at glade medarbejder ofte er lig med glade kunder. Derfor har vi stort fokus på, at alle kan være sig selv, når de er på arbejde, og bidrager med det de er bedst til.”

CEO – Kristian Konradsen

Vi rummer mange forskellige karriere-muligheder

Uanset om du elsker, at få tingene til at stemme, eller er bedre til at se og sikre de store linjer, har vi en karrierevej, der passer til dine drømme, ønsker og erfaringer.

Til dig, som skal tage de første skridt

Hos Zignifikant tager vi løbende praktikanter ind fra relevante uddannelser og uddannelsesinstitutioner.

Og du skal ikke tro på det, som du hører på uddannelserne. For hos os ender du hverken som tasteslave eller den, der skal hente kaffen til de andre. Det må de selv klare.

For så snart vi ved, at du har de nødvendige kompetencer, bliver du sat til at løse kundeopgaver for rigtig, levende kunder. Det giver ansvar og praktisk erfaring fra starten, som gør din uddannelse bedre – og din videre vej mere interessant.

Samtidig kan du se din praktikperiode som en slags marathon-dating, hvor vi lærer hinanden bedre at kende, for at se om vi er det rigtige match for hinanden. Det kan kun blive godt.

Økonomikonsulenter

En økonomikonsulent fungerer både som bogholder, der står for den daglige bogføring, og ser dem, der står for den daglige kontakt med kunderne.

Hos os har vi et stort team af økonomikonsulenter, og vi ansætter løbende nye, erfarne konsulenter, eller uddanner dem helt fra bunden. For flere og flere virksomheder vælger bogføringen hos Zignifikant.

Derfor spænder teamet over både dygtige, erfarende og nye, upcoming stjerner, som kan udvikle sig og trække på de mere erfarne kollegaers viden, når hverdagens mange forskellige opgaver skal løses i praksis.

Vores trainees får titlen junior økonomikonsulent, mens færdiguddannede har titlen økonomikonsulent, og dem som har mere end tre års erfaring, kan kalde sig for senior økonomikonsulenter.

Digitaliseringskonsulenter

Digitaliseringskonsulenter hjælper typisk vores kunder med at leve op til de digitale lovkrav til bilagshåndtering og automatisering og digitalisering af arbejdsgangene omkring bogholderiet.

Enten for at digitalisere deres egen økonomiafdeling eller i forbindelse med at vi tager over på virksomhedens bogføring.

Vi uddanner selv vores digitaliseringskonsulenter, som vi typisk rekrutterer blandt vores økonomikonsulenter. Vi ansætter også løbende erfarne bogholdere, it-folk og andre med digitale kompetencer, der matcher vores og vores kunders behov.

Ligesom med økonomikonsulenterne, får dem som er under uddannelse titlen Junior Digitaliseringskonsulent, færdiguddannede eller nyansatte bliver Digitaliseringskonsulent, og de mest erfarne får titel af Senior Digitaliseringskonsulent.

Lønkonsulenter

De konsulenter som står for lønadministration for vores kunder, har titlen Lønkonsulenter. De har tit en baggrund som økonomikonsulenter eller bogholdere, der har specialiseret sig i lønregnskab.

Det kræver stor erfaring – både med bogføring, lønregnskab og den indviklede lovgivning, der er på området. Derfor går vi typisk efter enten at forfremme de af vores egne digitaliseringskonsulenter, som har udviklet disse færdigheder. Eller ansætte allerede erfarne lønkonsulenter, som har siddet med lønadministrationen i lidt større virksomheder.

Derfor har vi kun stillinger som Lønkonsulenter eller Senior Lønkonsulenter.

Enkelte af vores lønkonsulenter står også for bogføringen hos deres kunder. De får en stillingsbetegnelse, som hedder Økonomi- og lønkonsulent.

Revisorer, controllere og CFO’er

Hos Zignifikant har vi også ansat en række dygtige og erfarne revisorer, controllere og CFO’er. De kan hjælpe med at rådgive kunderne om alt lige fra skat og årsregnskab og til hjælp med at træffe vigtige økonomiske beslutninger for virksomheden.

Vores controllere og regnskabschefer bliver også lejet ud til de kunder, som f.eks. har brug for at få strammet op på egenkontrol og økonomiske arbejdsgange. Eller gerne vil have erfaren sparring til deres økonomi.

Vi ansætter løbende nye medarbejdere med disse kvalifikationer i takt med efterspørgslen hos vores kunder.

Uopfordret ansøgning

Brænder du efter at komme til at arbejde med bogføring og økonomi hos os?

Så send os en uopfordret ansøgning. Så hører du fra os, så snart vi har en stilling, der matcher dine kompetencer og udviklingsønsker.

OBS: Vi gemmer uopfordrede ansøgninger i maksimalt 3 måneder. Så har du ikke hørt fra os inden for den tidshorisont, er du altid velkommen til at sende en ny uopfordret ansøgning, hvis det stadig er relevant.

Lige nu søger vi efter

Se alle vores ledige stillinger

Klik for at læse mere om stillingerne.

– Vær med til at styre økonomien for danske webshops

Læs mere om stillingen

– Vær med til at styre økonomien for danske webshops

Læs mere om stillingen

– En unik elevuddannelse med fokus på digitalisering

Læs mere om stillingen

– En spændende elevuddannelse med fokus på økonomistyring for webshops

Læs mere om stillingen

– Et spændende forløb med drift af kunder, opsætning af systemer og meget mere.

Læs mere om stillingen