DANMARKS MEST ERFARNE WEBSHOP-ØKONOMER:

Ekstern økonomistyring af din webshop

Med ekstern økonomistyring med Webshop-økonomerne hos Zignifikant får du mere end 20 års erfaring gratis med i pakken. Det tjener hurtigt udgiften hjem – og mere til. Samt skaber bedre tal på bundlinjen, og giver mere ro i maven.

Ekstern økonomistyring til fast pris hver måned

Hos Zignifikant betaler du en fast pris hver måned, ganske som hvis du havde købt abonnement på økonomistyring som en tjeneste i skyen.

hvordan kan vi hjælpe?

Effektiv ekstern økonomistyring til webshopejere

Outsourcing af økonomistyringen til en ekstern partner giver flere Zignifikant’e
fordele for ejere af webshops som f.eks.:

Ekspertise og specialviden

- vi kender faldgruberne, og ved hvordan vi løser udfordringerne.

Større fokus på forretningen

- fordi vores webshop cockpit giver dig bedre overblik.

Biligere at vækste

- fordi det ikke behøver betyde flere udgifter til økonomistyring.

Økonomistyring af webshops byder på mange overraskelser

– og de er sjældent særlig indlysende eller nemme at opdage.

Du kan ikke være verdensmester i alt

De færreste webshopejere har en solid uddannelse i økonomi bag sig. Og har sjældent fantasi til at forestille sig, hvilke fuldstændigt overraskende udfordringer, økonomistyringen i en webshop byder på.

Bare det at få styr på, hvilke ordrer udbetalingerne fra kortindløserne dækker over, kan give timelange hovedbrud i økonomiafdelingen.

Derfor lærer de flere webshopejere det oftest på den hårde måde – og ender tit med at betale dyre lærepenge for det. For typisk er det småfejl, som er svære at opdage. Og de summer sig nemt op over tid, så de pludselig truer økonomien i forretningen.

Samtidig skaber nye lovkrav til økonomistyringen, praktiske udfordringer med f.eks. indførelsen af nye varegrupper, og nye teknologiske muligheder bestandigt nye udfordringer for økonomistyringen i din webshop.

Styrk bundlinjen, og få bedre ro i maven

Med mere end 20 års erfaring har vi set stort set alle de overraskelser, du kan komme ud for som webshopejer. Og det er ikke så få.

Netop på grund af vores store branchekendskab kan vi derfor altid skrue en ekstern løsning sammen på jeres økonomistyring, som giver bedre overblik og en mere stabil økonomi i din webshop.

Samtidig får du og dine medarbejdere en lettere arbejdsdag, fordi vi digitaliserer og automatiserer alle arbejdsgange omkring økonomistyringen.

Endelig kan du trække på vores enorme erfaring, når du skal træffe vigtige økonomiske beslutninger for din webshops fremtid.

Så ikke alene skaber vi en bedre bundlinje i din forretning. Vi hjælper dig også til at få større ro i maven, og færre søvnløse nætter over udviklingen i din webshop.

Tag 3 lette skridt til en Zignifkant bedre økonomistyring i din webshop

Du behøver kun:

Kontakt os nu

- og få en snak om dine behov for ekstern økonomistyring.

Få bedre styr på økonomien

- med en erfaren partner, der kender alle jeres udfordringer.

Få styrket bundlinjen

- og skabt mere trygge rammer for din webshops vækst.

Du får nemmere ved at fastholde kontrollen med din webshop

Mange tror fejlagtigt, at outsourcing af økonomistyringen betyder, at de mister kontrollen over webshoppens økonomi. Vores erfaring viser det modsatte.

Ude af øje betyder ikke ude af sind

At lægge den daglige økonomistyring ud af huset er ikke ensbetydende med, at du mister kontrollen med økonomien.

For gennem vores digitale webshop cockpit, får du et nemt overskueligt dashboard, som giver dig overblik over, præcis hvordan det står til med økonomien. Baseret på altid opdaterede tal.

Vi skræddersyer cockpittet, så det passer præcist til dit behov, og de KPI’er du har for din forretning.

Det gør det også meget nemmere for dig at kommunikere klar og tydeligt, hvordan økonomien har det i din webshop netop nu til både medarbejdere, samarbejdspartnere og investorer.

Vi kender din forretning bedre end dig selv

Med snart 20 års erfaring i økonomistyring af danske webshops, slipper du for en lang, træls indkøringsperiode med fejl i bogføringen og dermed også de tal, du bruger til at navigere efter.

Samtidig finder vi typisk nogle af de mere indviklede og luskede fejl, som har gjort det sværere at stole på de tal, du have til rådighed, når du skulle træffe økonomiske beslutninger for forretningen.

Derudover kan vi også rådgive om både optimering af de integrationer, der binder din webshop sammen. Og opdage udfordringer, du måske ikke en gang anede, at du havde i din forretning.

Vi skaber mere værdi, end vi koster

Mange tænker også, at det må være dyrere at lægge økonomistyringen ud af huset end at køre den internt.

Men du sparer både tid og ressourcer internt, fordi vi digitaliserer og automatiserer alle arbejdsprocesserne – og kan trække på vores store erfaring til at løse de udfordringer, du ellers aldrig har kunne fjerne selv.

Derudover undgår du, at sygdom, ferier og sæsonudsving i arbejdsmængden i økonomiafdelingen, får økonomistyringen til at halte bagud. For vi har altid ekstra ressourcer klar, der kan sættes ind.

Derfor ender det altid med, at vi skaber mere værdi for kundernes forrentning, end det koster dem at outsource økonomistyringen til os.

Ingen kan træffe den rigtige beslutning på forkerte regnskabstal

Med ekstern økonomistyring har du altid opdaterede tal og bedre overblik over forretningens økonomiske helbred.