Eksternt bogholderi og controlling

Uanset størrelse, branche eller type af virksomhed, så er det en god forretning, at outsource jeres bogholderi til os. Høj kvalitet, regnskaber til tiden samt god service - er en selvfølge hos os. Derfor kan I trygt outsource driften af jeres bogholderi, controlling og regnskab, helt eller delvist hos os. Dét giver mindre arbejde og mere værdi.

Høj kvalitet til tiden

Jeres virksomhed får tilknyttet sit eget dedikerede proces- og regnskabsteam, anført af en fast kunderådgiver. Rådgiveren er ansvarlig for jeres bogholderi, og er altid tilgængelig til daglig afklaring af spørgsmål samt problemløsning.

Eksperter

Vores medarbejdere er dygtige regnskabsspecialister, som er eksperter i e-conomic og er førende i branchen, når det drejer sig om at optimere og automatisere jeres bogholderifunktion. Dette kan vi også gøre for jeres virksomhed.

Minimér jeres udgifter til bogføring og regnskab

Uanset størrelse, branche eller type virksomhed, så er det en god forretning, at outsource jeres bogholderi hos os. Vores automatiserede tilgang med softwarerobotter er tidsbesparende, og mere effektiv end en menneskelig bogholder.

Løbende automatisering og procesoptimering

Hos Zignifikant ved vi, at digitalisering får en stadig større rolle i dagens samfund. Bogholderi og regnskabsafdelinger er ingen undtagelse. Vi er eksperter i software, der kan gøre hverdagen nemmere. Samtidig producerer vi selv løsninger, der løbende automatiserer arbejdsgange og processer i bogholderiet.

Likviditetsstyring

Har jeres virksomhed penge i kassen til løn og regninger? Dette er en essentiel del at have styr på, når man driver en virksomhed. Zignifikant er eksperter i, at analysere likviditeten i jeres virksomhed, så I får det nødvendige overblik og overskud.

Automatiser debitorstyring

Få styr på jeres debitor. Zignifikant leverer løsninger, som automatisk lader jeres debitorer betale regningerne til tiden. Der fremsendes et automatisk rykkerflow, hvis de ikke gør. Dette sparer jer i yderste konsekvens for inkassosager og en masse besvær.

Rapportering

Rapporteringen er kontrollen og rettesnoren for, hvordan jeres virksomhed klarer sig økonomisk. Er der balance mellem indtægter, udgifter og profit eller tab? Dette sørger Zignifikant for at kortlægge; så I får de nøjagtige regnskabsmæssige oplysninger, som er vigtige i jeres dagligdag.

Problemknusning

Har jeres virksomhed besvær med bilagene? Og er I usikre på, om de håndteres korrekt? Hos vores regnskabsspecialister vil I være i trygge og kompetente hænder. Vi er problemknusere der klarer styring af indbetalinger, lønbehandling, rykkere, afstemning samt betaling af leverandører.

Betaling af regninger

Med vores hjælp, undgår I at betale de samme fakturaer flere gange. Dertil sørger vi for, at I altid får betalt jeres leverandører til tiden. Få en god og overskuelig struktur til betalingen af regninger. Vi opsætter gerne godkendelsesflow, så I har overblik over alle jeres betalinger.

Månedsluk

Få styr på økonomien sidst på måneden. Dette vedrører de mange beregningsopgaver, som en bogholder håndterer i forbindelse med månedslukningen. Herunder elementer som hensættelser, allokeringer og periodiseringer. I modtager en samlet rapport, så I altid har overblikket.

Planlægning og ressourcestyring

Vi er eksperter i, at planlægge, analysere og gennemføre økonomiske løsninger og tiltag i jeres bogholderi. Zignifikant sørger blandt andet for, at virksomhedens ressourcer passer til jeres aktiviteter. Således at jeres virksomhed ikke drives "over evne".

Højre hånd for regnskabsansvarlig

Vi tilpasser os forholdene i jeres virksomhed. Ønsker I en komplet outsourcing af jeres bogholderi og controlling til os, eller foretrækker I at vi samarbejder med en eller flere af jeres økonomiansvarlige? Hos Zignifikant er vi vant til begge løsninger - det mener vi, giver fleksible rammer.

Producere regnskab

Siden 2005, har vi hjulpet mere end 1000 virksomheder i Danmark med deres bogholderi. Vi har derfor erfaring med en bred vifte af forskellige kunder. Det giver hos en viden og fleksibilitet til, at forstå de forhold, der gør sig gældende for jeres virksomhed og branche.

Optimeret og høj kvalitet

Når vi arbejder med vores kunder, har vi altid øje for den bedste løsning. Det betyder, at vi gennemgår jeres administration og bogholderi. Det giver os muligheden for, at optimere og automatisere, dér hvor vi vurderer, at det giver bedst mening i jeres tilfælde.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.