FlexPOS, Webshop og Warehouze - Er navnene på fremtidens lagerstyring

Udgivet: 2020-03-25

Få styr på jeres logistik og lagersystem med disse nyttige værktøjer. Kontakt os endelig for spørgsmål og mere information.

Vi mener, at FlexPOS er et af de absolut bedste POS-systemer vi kender til. FlexPOS henvender sig til mindre og mellemstore virksomheder på det danske marked, og er stiftet af Jacob Ipsen.

FlexPOS har eksempelvis en meget grundig og god integration til Danmarks mest udbredte regnskabssystem e-conomic. Det samme har lagerstyringssystemet Warehouze som er en del af ZignifikantGroup. Sammen med Louise og Anton fra Warehouze-teamet var Jens i dag inviteret på besøg hos FlexPOS. Her fik de en snak med Adm. direktør Jacob Ipsen og kommerciel direktør Micki Ritter, om den nye integration imellem FlexPOS og Warehouze.

Den grundlæggende del af integrationen fra Warehouze til FlexPOS sikrer brugerne, at de kan få deres lagertal vedligeholdt automatisk i FlexPOS. Denne del af integrationen forventes klar til brug indenfor de kommende få uger.

Udvidelses med Click & Collect funktionalitet til FlexPOS brugere

Når den grundlæggende integration er færdig, forventer FlexPOS og Warehouze, at tage hul på udviklingen af en meget spændende udvidelse af deres service.

Denne udvidelse skal sikre brugere af FlexPOS, som også driver en webshop, at deres kunder kan placere "Click & Collect" ordrer på webshoppen, som kort efter registreres og vises lokalt i den enkelte butiks kassesystem (FlexPOS). Herefter er det intentionen, at den oprindelige webshop ordre skal kunne ekspederes direkte fra kassesystemet (FlexPOS), hvorefter lagerafgangen registreres i Warehouze og Warehouze opdaterer ordrens status i webshoppen.

Når den nye integration er færdigudviklet, vil det blive offentliggjort på Warehouze.io.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak