Løn og personale

Mange mindre og mellemstore virksomheder har outsourcet deres løn og administration til os - også selvom de har en intern bogholderifunktion. Vi ved, at lønadministration er vigtigt for dig og dine medarbejdere. Hos os har vi en stor viden om en række lønsystemer, som gør, at du trygt kan overlade lønprocessen til os.

Lønoutsourcing

En nøgleopgave i din virksomhed er korrekt og rettidig håndtering af løn til jeres medarbejdere. Vi sikrer jer tilfredse medarbejdere og fejlfrie indberetninger til SKAT. Derudover sørger vi for, at din virksomhed ikke går glip af lønrefusioner, som I er berettiget til. Alt sammen til en fast og særdeles konkurrencedygtig pris pr. medarbejder pr. måned. Dette lader sig gøre, fordi vi anvender den nyeste og mest effektive teknologi til alle opgaver.

Optimering og automatisering

Vi kan overtage opgaven med udgangspunkt i jeres eksisterende lønsystem og praksis for opgørelse af virksomhedens løngrundlag. I samråd med jer, foretager vi løbende optimering af jeres lønhåndtering. Eksempelvis kan vi udskifte jeres lønsystem med et mere tidssvarende, såfremt det er nødvendigt. Vi kan også implementere et system til registrering af tid, kørsel og medarbejderudlæg mm. Vi benytter en bred vifte af lønsystemer for eksisterende kunder, herunder: Zenegy, Visma DataLøn, Proløn, Salary, Gratisal samt Pento.

Kompetente indenfor løn og lønrelateret HR

Hos Zignifikant har vi erfaring med fast håndtering af lønadministrationen, i mere end 1.000 små og mellemstore virksomheder. Vi har erfarne og dygtige lønspecialister, som sikrer en effektiv håndtering af jeres løn. De guider jer i de komplekse regelsæt og sørger for, at eksempelvis barsel, flexjob og sygdom refunderes og håndteres rigtigt. Dertil har vi systemer og software, som støtter os i disse opgaver. Vi kan naturligvis også hjælpe jer med det praktiske samt råd og vejledning.

Lønrobotter

Ved hjælp af 'Robotic Process Automation' teknologi udvikler vi robotter til indsamling og kontrol af jeres løngrundlag. Vi vurderer altid, om det praktisk og økonomisk kan svare sig for jer, at vi udvikler en softwarerobot, som kan indsamle og klargøre løngrundlaget fra jeres systemer, før selve lønkørslen. Zignifikant laver lønrobotter, som på daglig, ugentlig- eller månedlig basis kontrollerer medarbejdernes lønforhold. Herunder om medarbejderne har husket at registrere tid og i modsatte fald, rykker medarbejderen for manglende indberetninger. I så fald orienteres ledelsen om de manglende indberetninger samt sygefraværsprocenter mm. På den måde klarer softwarerobotten alle lønforhold.

Forsikret mod fejl

Vi ser det som vores fornemmeste opgave, at der aldrig må ske fejl, når vi håndterer jeres lønforhold. Skulle dette alligevel ske - at I eksempelvis misser en lønrefusion, så er I dækket af en omfattende forsikring, så I 100% undgår finansielle tab. Derfor kan I trygt outsource jeres lønadministration til vores hænder.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.