Priser for outsourcing af bogføring og økonomistyring

Vi tilbyder altid en fast månedlig pris for alt løbende bogføring, administration og økonomistyring.

Vi stræber altid efter, at levere dobbelt så god bogføring til den halve pris. I praksis kan det ikke altid lade sig gøre, dog garanterer vi, at vi altid leverer løsninger - som enten er bedre eller billigere end andre alternativer. Vi sigter efter begge dele.

Den faste månedlige pris defineres i en rammeaftale. Aftalens rammer er henholdsvis en specifikation af de faste opgaver samt en specifikation af mængderne (bilag/antal transaktioner), som er dækket af den faste pris.

Herudover får I som fast kunde tilbudt en service- og supportaftale, så I og jeres kollegaer altid kan henvende jer med uforudsete opgaver eller spørgsmål. Vores hjælp er tilgængelig uden, at I modtager uforudsete ekstra regninger.

For os handler det altid om, at finde den rigtige løsning til den rigtige pris! Der er mange variabler i forhold til opgaver, volumen og servicebehov. Alle skal afstemmes korrekt i et samarbejde mellem bogholderi og administration.

Vores mål er at finde ud af, hvad jeres virksomheds situation og behov er. Derefter analyserer vi jeres situation, og finder den bedst mulige løsning for jer, til en meget konkurrencedygtig pris.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.