Mellemstor virksomhed

Få rapportering til tiden, styr på jeres likviditet og sikkerhed for fejlfri bogføring. Ligegyldigt hvordan jeres økonomifunktion er organiseret i dag, kan vi sikre at I får fejlfri bogføring, styr på likviditeten og rapportering til tiden.

Ingen grænser

Vi varetager fast bogholderiet for flere virksomheder, som beskæftiger over 200 medarbejdere. I nogle virksomheder står vi for alt, som forlænget arm for virksomhedens CFO. I andre cases, varetager vi opgaver i virksomhedens administration, likviditet og økonomistyring. Vores eksperter håndterer delopgaver som controlling, styring af lønadministration samt løsninger til logistik og lager.

Sparring

Vi hjælper med at udvælge de rigtige løsninger indenfor styring af lager, projekter, abonnement samt time- og sagsstyring. Derudover laver vi en månedlig periodisering af alt omsætning og alle omkostninger. Det kan fx være afdelingsregnskab, efterkalkulationer samt kontrol af dækning på jeres salg. Dertil sørger vi også for specifik KPI-kontrol, generel finansiel controlling, likviditet opfølgning på tidsregistreringer samt automatisk dataudveksling mellem jeres regnskabssystem og eksterne salgssystemer mm.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.