Vi bliver til Zignifikant

Udgivet: 2020-05-05

Det har været længe undervejs, men nu sker det - vi skifter navn fra Regnskabsspecialisten til Zignifikant. Med navneforandringen indledes en ny era for vores virksomhed, med en ny grafisk identitet og to tilhørende søstersites, Officebot.dk og Warehouze.io. Vi håber, at I vil tage godt imod det.

Vi skifter navn – Men alt forbliver det samme

Vi har længe gået og puslet med idéen om, at forny og genopfinde vores navn og brand. Efter at kalenderen siger 2020 og vi i år kan fejre vores 15-årige fødselsdag – synes vi tiden er moden præsentere et nyt navn, brand og hjemmeside. Fra dags dato vil Regnskabsspecialisten blive lagt i graven, og det giver plads til en ny og forbedret visuel profil samt optimeret hjemmeside. Denne transformation har været en omfattende proces som har kostet os blod, sved og tårer – men vi er blevet rigtig glade for forandringen, som også har været tiltrængt. Resultatet vil vi rigtig gerne dele med jer. Byd derfor hjerteligt velkommen til Zignifikant, som fremover vil være navnet på vores virksomhed.

Meget vand er efterhånden løbet gennem åen i vores virksomhed, siden vi åbnede i 2005. Vi har i dag 20 passionerede og dygtige medarbejdere, der har betjent et hav af skønne kunder gennem årene. Den enorme udvikling vi har gennemgået, vil vi gerne, at der afspejler sig i vores navneændring og nye forbedrede hjemmeside. Bag navnet ligger der en karakter og styrke som vi mener der kendetegner vores forretning. Vi ønsker at have en signifikant betydning for vores kunder, og vise at vi har ”kant” til at gøre tingene anderledes og bedre end de fleste. Ligesom vi altid har stræbet efter.

Ny identitet giver nye muligheder

Med det nye navn, Zignifikant - får vi frihed til at udvikle vores strategi og forretningsområder i forhold til nye opgaver, og nye dynamiske markeder. Vores kompetente og dedikerede medarbejdere gør sig umage hver dag, så Zignifikant fremover bliver synonymt med at være væsentlig, værdifuld og iøjnefaldende. Vi har gennem årene udviklet os til, ikke kun at være specialister indenfor regnskab, men også til at have mange andre spændende produkter på hylderne, herunder software robotter og lagerstyringssoftware. Ambitionerne hos os fejler derfor ikke noget – og det nye årti kan bare komme an. Vi håber, at I vil tage godt imod vores nye navn og hjemmeside, som vi er rigtig spændte på at vise frem.


Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.