Endelig en bogholder, som virkelig forstår bogføring af webshops

En webshop er væsentlig mere kompliceret at bogføre end en fysisk forretning. Hos Zignifikant kender vi alt til de bogføringsmæssige udfordringer, som kan spænde ben for din webshops økonomi.

Nogle af Danmarks mest kendte webshops har allerede opdaget fidusen

– ved at lægge bogføringen af deres webshop hos Zignifikant.

det bliver ikke bedre

Vi er eksperter i bogføring af webshops

Derfor kan du være sikker på, at:

Vi bogfører alting helt korrekt

– lige fra allerførste dag

Vi løser selv alle problemerne

– også dem, du ikke havde set

Du træffer bedre beslutninger

– fordi bogføringen stemmer

Dashboardet, som giver dig det forkromede overblik

Hos Zignifikant har vi udviklet et særligt dashboard til webshopejere, som samler alle de økonomiske nøgletal og KPI´er på ét sted. Så har du altid overblik over webshoppens økonomi.

Det perfekte cockpit til jeres webshop

Med bogføring hos Zignifikant kan I få adgang til vores helt særlige økonomiske dashboard, som er udviklet specielt til webshops.

Her henter vi alle de økonomiske data fra jeres webshop-system, bogføringen og mange andre datakilder, og udregner alle de nøgletal, som I skal bruge for at styre jeres webshop med sikker hånd.

Det hele sættes overskueligt og brugervenligt op i et superlækkert dashboard, som kan tilpasses specifikt til netop jeres webshop.

På den måde får I det perfekte cockpit til at styre webshoppen i hverdagen – også selv om den går stærkt og I har travlt med andre ting.

Lynhurtigt overblik over økonomien

Med et enkelt kig på dashboardet har I overblik over indtægter, ordretilgang, ordremængde og andre kritiske tal for webshoppens drift.

Samtidig kan I følge udviklingen på alle vigtige nøgleparametrene ved hjælp af let overskuelige grafer med betinget formatering. Det gør det nemt at spotte tendenser og kritiske udviklinger.

Dashboardet giver også adgang til altid opdaterede regnskabstal. Så kan I følge økonomien tæt, uden at vente på, at bogholderen trækker tallene til jer.

Det gør det lettere at træffe de rigtige beslutninger og opdage udfordringerne, før de spænder ben for webshoppens fortsatte vækst.

Testimonial

Hvad siger kunderne

Bliv kunde og få ro i maven som disse:

Få skærpet dit fokus på webshoppens økonomi

– fordi vi kender alt til webshoppens bogføringsmæssige udfordringer.

En webshop er ikke en almindelig butik

Har du en større webshop, har du sikkert oplevet, hvor tungt det kan være, når du skal have en ny bogholder ombord, der ikke kender branchen.

For en traditionel bogholder kender intet til de særlige udfordringer, som f.eks. samlede udbetalinger af dagens omsætning fra kortindløseren kan give i dagens bogføring.

Eller de typiske fejl som kan opstå på grund af webshoppens integrationer, eller som regnskabsmæssige spidsfindigheder kan skabe for overblikket over webshoppens økonomi.

Derfor tager det typisk lang tid at køre en ny bogholder ind, som ikke kender webshoppens bogføringsmæssige udfordringer.

Styrk webshoppens vækst

Hos Zignifikant har vi stået for den digitale bogføring af webshops, længe før det blev et lovkrav med digitale bilag og arbejdsgange.

Derfor kan du være sikker på, at vi kender alt til webshopsystemer, betalingsgateways, OOS, indløser-problematikker og de mange andre små og store udfordringer i bogføringen, som giver problemer i hverdagen. Og i værste fald kan køre forretningen i sænk.

Derfor kan du trygt outsource bogholderiet i din webshop til os. Vi gør det rigtigt fra starten, så bogføringen er up-to-speed fra dag 1.

Samtidig har du også mulighed for at trække på vores specialviden, når du har brug for et endnu stærkere grundlag at vækste din webshop på.

Vi kender alt til bogføring af webshops

Så let er det at lægge bogføringen over til os

Alt, hvad du skal gøre for at komme med ombord, er:

Klik på "kontakt os"-knappen

- og få et uforpligtende tilbud på bogføring til fast månedlig pris

Vi er up-to-speed på kort tid

– fordi vi kender alle knasterne i bogføringen af webshops

Styrk webshoppens vækst

– fordi du altid har korrekt opdaterede tal i din bogføring

Mandlig-kollega-viser-noget-paa-en-tablet-til-kvindelig-kollega
17+
år med bogholderi for webshops

Stort set alle danske webshops har fejl i deres bogføring

Kæmper du også med, at:
Kortindløserens udbetalinger ikke går op med ordrerne?

Den største udfordring ved bogføringen af en webshop – som ingen uden for webshopbranchen har nogen ide om – er, at de fleste kortudløsere stadig udbetaler dagens omsætning som et samlet beløb – vel at mærke fratrukket de gebyrer, indløseren har taget for at håndtere kortbetalingerne. Det gør det til noget af et puslespil, at få bogføringen af dine ordrer til at gå op.

Integrationerne stjæler dine penge?

Går der noget galt i f.eks. kommunikationen mellem den løsning, du bruger til at håndtere fragten af dine pakker og webshoppens betalingsgateway, kan du nemt ende med at få sendt varer ud ad døren, som der ikke er betalt for. Uden de rigtige værktøjer kan det være svært at opdage – men dem har vi.

Tilgodehavender og gavekort æder af webshoppens overskud

Sender kunderne en vare tilbage, uden at der oprettes en kreditnota, eller køber de et gavekort, som ikke bliver bogført korrekt, ender webshoppen med at skylde folk penge. Det kan nemt ende med at løbe op i et større beløb, som i værste fald kan skære en ordentlig luns af webshoppens overskud, hvis det ikke kontrolleres løbende.

Returvarer og rabatter skaber rod i momsen

Bliver momsen ikke krediteret korrekt, når webshoppen tager varer retur eller giver kunderne rabat, ender du med at betale mere i moms, end du skal. Det kan give et kæmpe oprydningsarbejde og er også med til at æde af overskuddet, hvis det ikke opdages, før den dag, der skal laves årsregnskab.

Kursdifferencer og vekselgebyrer spiser af overskuddet
Sælger din webshop til udlandet, er det vigtigt, at du begrænser antallet af gange, som pengene fra salget skal veksles på deres vej fra webshoppen over kortindløseren og til webshoppens bankkonto. For hver gang pengene veksles, æder kursdifferencer og vekselgebyrer unødigt af indtægterne.
To-mandlige-kollegaer-staar-ved-cafebord-og-kigger-på-en-tablet
Salg til private i udlandet skaber en tikkende bombe
Sælger webshoppen samlet set for mere end 10.000 EUR til privatkunder i EU, skal den momsregistres ved hjælp af den såkaldte MOSS eller OOS-ordning. Derved behøver du kun opkræve den moms, der gælder lokalt i det enkelte land, og afregne den til Skattestyrelsen i Danmark. Overses denne regel, kan det nemt give dig en kæmpe efterregning. Og har du lager i udlandet, kan du ikke bruge OOS-løsningen.
Vi kender alle webshoppens kringelkroge og særregler

Så som du kan se, kender vi alt til de mange kringelkroge i bogføringen af en webshop, som kan sende økonomien ud på en glidebane – og sikrer, at det ikke sker for jer.

Samtidig kan du være sikker på, at udgifterne til at outsource webshoppens bogføring ikke løber løbsk. Vi beregner en fast pris baseret på de ydelser, du har brug for, og det antal bilag du forventer, vi kommer til at bogføre på et år. Altså får du bogføring på abonnement til en fast månedlig pris – ganske som de tjenester i skyen, som du anvender til din webshop.

Så vil du have digital bogføring af din webshop, som du kan stole på, er det bare at klikke på knappen:

Mange småfejl i bogføringen skaber nemt et stort problem for webshoppens økonomi

Der er mange fejlkilder i bogføringen af en webshop. Opdages de ikke i tide,
summer de sig hurtigt op.

Kontakt Zignifikant

Hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig i Zignifikant