zExpenses app'en håndterer nemt bogføring og afstemning af kvitteringer

Udgivet: 2020-03-26

Her bliver I introduceret til zExpenses app af Zebon Aps, som nemt og overskueligt håndterer kvitteringer og bogføring i synergi med e-conomic.

App'en zExpense gør dine medarbejderes liv nemmere

zExpenses app fra Zebon ApS er en super spændende løsning til virksomheder, som leder efter et samlet system, som medarbejderne kan anvende til alle løbende registreringer i forbindelse med bogføring, time- og sagsstyring, fakturering af kunder og opgørelse af løngrundlag.

Lønberegning samt time- og sagsstyring samlet ét sted

Med zExpenses app kan jeres medarbejdere tage billeder af udlæg og aflevere dem til godkendelse. Samtidig kan de med app'en registrere deres timer, kørsel og diæter. Når medarbejdernes registreringer er godkendt, så kan hele løngrundlaget sendes direkte til jeres lønsystem fra zExpense. Det synes vi er rigtig smart.

Automatisk afstemning af transaktioner fra jeres firmakreditkort.

zExpense er integreret med jeres bank og betalingskortudbyder (fx Visa eller Mastercard). I registrerer jeres firmakreditkort i zExpense, herefter modtager zExpense løbende besked om alle transaktioner på kortet og minder medarbejderen med firmakortet om, at der skal tages et billede af billaget, som skal registreres i app'en. zExpense foreslår også automatisk, hvordan kvitteringen skal bogføres. Det betyder at zExpense også er nyttigt alternativ til Pleos app og kreditkortløsning. Især fra hvis det er afgørende for jer, at I skal bruge bestemte typer af kreditkort.

Automatisk bogføring og integration til jeres regnskabssystem.

Konteringen i jeres regnskab foreslås automatisk af zExpense. Posteringerne der skal bogføres i jeres regnskab overføres sammen med bilagene, automatisk til bogføring i jeres regnskabssystem. zExpense har i længere tid været integreret med flere forskellige økonomisystemer og er netop kommet på listen over apps med standard integration til e-conomic.

Hos Zignifikant har vi efterhånden en del kunder, som anvender zExpense til automatisk bogføring og som samlet værktøj til alle medarbejdernes registreringer. I er velkomne til at kontakte os, hvis I vil høre mere om vores erfaringer med zExpense.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak